Objavljamo aktualna vabila na poletne šole!

Poletni Cyber kamp: Varnost in hekanje za dijake (26. – 29. avgust 2024) je brezplačen program, ki dijakom ponuja priložnost za spoznavanje kibernetske varnosti, etičnega hekanja, programiranja v Pythonu in kriptografije. Program vključuje praktične vaje in delavnice za zaščito osebnih podatkov. Več informacij najdete tukaj.

Start up Safari z GEA College (19. – 23. avgust 2024) je poletni program za mlade, ki ga soustvarjamo z Zavodom Mladi zmaji in ponuja raznolike izobraževalne ter zabavne aktivnosti. Namenjen je spodbujanju podjetniških in ustvarjalnih veščin pri mladih, vključuje pa delavnice, tečaje in interaktivne seje, kjer dijaki pridobijo dragocene spretnosti za prihodnost. Podrobnosti o programu so dostopne tukaj.

Vabljeni na poletno šolo Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru. Več informacij na povezavi.

Vabljeni na poletno šolo Univerze v Ljubljani za dijake pred izbiro študija in na poletno šolo o Vesoljski znanosti in tehnologiji.

Vabljeni na poletno šolo na Fakulteti za pomorstvo in promet. Več infromacij v priponki.

Vabljeni na poletno šolo na Fakulteti za računalništvo in informatiko. Več informacij in prijavnico najdete na povezavi.

(Visited 138 times, 1 visits today)
Dostopnost