Select Page

Spoštovani!

 

Tudi letos smo na Slovenski filantropiji skupaj s članicami Slovenske mreže prostovoljskih organizacij oblikovali ponudbo prostovoljskih aktivnosti za mlade v času poletnih počitnic. Organizacije po vsej Sloveniji bodo izvajale različne aktivnosti (v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2) , kjer je pomoč mladih rok in bistrih glav zelo dobrodošla. Mladi bodo imeli tako tudi letošnje počitnice priložnost, da jih preživijo aktivno, se česa naučijo ter prispevajo svoj delček za boljši svet.

Pripravili smo dva spletna kataloga – eden zajema ponudbo del za celotno Slovenijo, drugi samo za Ljubljano.

 

Vabimo vas, da mlade povabite v prostovoljske aktivnosti in da preko vaših kanalov obveščanja poskrbite za to, da bo informacija o počitniških prostovoljskih priložnostih za mlade poleti dostopna vsem, ki bi jih lahko zanimalo – učencem, staršem in širši javnosti.

 

Spletna kataloga prostovoljskih priložnosti za mlade bosta vse poletje objavljena na portalu www.prostovoljstvo.org, na tej povezavi.

 

Za podporo pri širjenju prostovoljstva, solidarnosti in aktivnega državljanstva mladih se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

 

Če potrebujete dodatne informacije, nas dobite na 01 433 40 24 in na slovenska@filantropija.org – tudi med počitnicami.

 

 

(Visited 98 times, 1 visits today)
Dostopnost