Select Page

Dne 13. 5. 2020 je vlada izdala Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja. Prepoved zbiranja ne velja za dijakinje in dijake zaključnih letnikov srednje šole ter za posameznike, ki bodo v šolskem letu 2019/2020 opravljali maturo ali zaključni izpit ter dijake, ki nimajo opravljenih vseh obveznosti.

Na SŠTS Šiška smo pripravili postopek vračanja dijakov v šolo, in sicer od vključno ponedeljka, 18. 5. 2020 dalje. V šolo se boste najprej vrnili dijaki, ki še imate odprte obveznosti po naslednjem razporedu obveznosti dijakov.

Dijaki morate upoštevati navodila za preprečevanje širjenja virusa, obvezno morate v šolo vstopiti z masko in s sabo prinesti podpisano izjavo o zdravstvenem stanju, ki jo za mladoletne dijake podpišejo starši, polnoletni dijaki pa sami.

Prehrana na šoli v tednu od 18. 5. 2020 do 22. 5. 2020 ne bo organizirana. Med potekom dela na šoli dijaki šole ne boste smeli zapuščati, zato je zaželeno, da malico prinesete s seboj.

Dijaki, ki imate opravljene vse obveznosti, se v času, ko vaša prisotnost na šoli ni potrebna, pripravljate  na ZI in POM na daljavo v skladu z navodili razrednikov in učiteljev, od konca naslednjega tedna pa po razporedu, ki bo objavljen na spletni strani šole, pa tudi v šoli.

Dragi dijaki, veselimo se vaše vrnitve v šolo in verjamemo, da bomo skupaj premagali vse izzive, ki jih je pred nas postavila epidemija. Iskreno se vam zahvaljujemo za sodelovanje v času dela na daljavo, ki je bilo tudi za nas nekaj novega, pokazali ste veliko zrelosti in odgovornosti, zato smo resnično ponosni na vas.

Zadnja sprememba 21:17, 17. 5. 2020

(Visited 1.008 times, 1 visits today)
Dostopnost